• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP30-8025

  • 74 900 kr
Artikelnummer: 120

DUBBELAXLAD BÅTTRAILER PP30-8025

Släpvagnskonstruktionen är svetsad av stålprofiler, med ytterligare ramarmering, vilket garanterar släpvagnens stabilitet och hållbarhet. Med detta kommer varje båt att vara säker under transport. Släpvagnens stålelement genomgår en varmförzinkningsprocess, med vilken stålet får en skyddande beläggning som stärker den mot mekanisk skada och korrosion. Därför kan den lätt stå i regnet eller komma ut i vattnet.

SOLID KONSTRUKTION OCH HÅLLBARA LÖSNINGAR

Som standard är släpvagnen utrustad med belysningssystemet light up – fällbara lampor, förhindrar att de skadas av vatten och därmed förlänger deras livslängd. Släpaxlarna har ett WPS-system (Waterproof system), dvs en extra navtätning som skyddar deras lager mot vattenintrång. Detta förlänger avsevärt livslängden på själva lagren, naven och axlarna.

Dessutom har den här modellen möjlighet att justera släpvagnens längd genom ett system med förlängning av bakre lampor med ytterligare 0,9 meter. Med detta kan vi justera längden på den transporterade båten från 6,5 till 7,4 meter. För att säkerställa båtens stabilitet är släpvagnen utrustad med ett axelrörelsessystem – glidaxel, vilket möjliggör val av en bättre tyngdpunkt för den last som transporteras.

I släpvagnen elimineras den bakre stötfångarbalken, vilket gör den mer funktionell i daglig användning. Dess frånvaro möjliggör snabb och problemfri lastning och lossning av båten. För att säkra transporterade båtar kan du använda ett system med rullar och spännband, med vilka båten når sin destination säkert.

Dessutom är den utrustad med ett stödhjul, manuell vinsch med en svängande ändbalk.

UTRUSTNING, PRAKTISKA YTTERLIGARE LÖSNINGAR

Släpvagnens standardutrustning: PP30-8025:

5 stycken kölbottenrullar,
4 uppsättningar fyrdubbla sidorullar i ett 4 + 4-system, justerbart – bak,
Systemet för att öppna bakre lampor (tändsystem),
Remvinsch, manuellt manövrerad,
4 stycken spännbandsfästen,
Stödhjul,

Vi låter dig också anpassa funktionaliteten hos ytterligare rullar. Tillåtna ändringar är:

Enkelsidarullen med ett fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
Dubbla sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
Fyrhjuliga sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
Sidorullar i 4 + 4-systemet med ett fäste (justerbart, svängbart, fi 120),
Kölvalsen,
Fästet för kölvalsen.

Ändringar av inställningarna för hjälpvalsarna är ibland extremt viktiga, för om båten eller båten har en icke-standardkonstruktion kan det vara nödvändigt med ytterligare skydd (individuellt justerade).

Släpvagnen för transport av båtar PP30-8025-modellen har många alternativ på extra utrustning som kan eftermonteras. Dessa är: extra spännbandsfästen (uppsättning med 4 stycken), reservhjul  av stål eller lättmetall, reservhjulsfäste, trumsköljning, båtstyrningssystem, längsgående gångväg, halkfritt sidosteg, uppsättning LED-baklyktor, stöldskydd, sidoglid på 300 eller 600 mm, justerbara stöd, polyuretan bottenrullar, sidorullar eller och spindel samt stötdämpare.

Personer som föredrar släpvagnen i en annan färg än stål kan beställa den lackad svart eller vit.