• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PL27-5021

  • 74 900 kr
Artikelnummer: 123

Det är ett säkert och beprövat sätt att transportera bilen till valfri plats. Biltrailern är lämplig för både personlig (individuell) och helt professionell användning (bilverkstäder, vägassistans).

BILTRAILER

Släpvagnen har en tippbar lastyta, utrustad med 2 främre lås med säkerhetsanordning för stängning under körning, samt körytor av perforerade och pressade ark av typen ”LOHR”. körytor är gjorda av aluminium, vilket garanterar deras hållbarhet, samtidigt som hela släpvagn inte får onödig vikt. Släpvagnen har en solid kaross och ram på grund av svetsning. Dess struktur är skyddad mot korrosion genom varmförzinkning. Släpvagnen och dragstången i biltrailern är gjorda av ihåliga sektioner, vilket ger styvhet och stabilitet för hela biltrailern och garanterar dess långa livslängd och problemfria drift. Biltrailern är utrustad med stötdämpare som underlättar lastning och lossning av fordonet. Som tillval kan biltrailern utrustas med en- eller tvåvägshydraulikpump.

Biltrailern PL27-5021 har en totalvikt på 2700 kg, därför kan dess lastkapacitet transportera gods som väger upp till 1990 kg med längden upp till 5 meter och bredden upp till 2 meter. Biltrailern är utrustad med 2 bromsade axlar. Överskridande ramper är gjorda av aluminium med en tjocklek på 4 mm, dessutom har de pressade hål avsedda för att fästa spännbandens krokar.

UTRUSTNING

Släpvagnen innehåller som standard stödhjul, reservhjul, manuell 1135 kg vinsch, kilar för blockering av släpvagnshjul samt överkörning och parkeringsbromsar. Som tillval kan den också utrustas med golvfyllningar av rifflad aluminiumplatta eller halkskyddsplywood, stötdämpare för axlar, elektrisk vinsch, hydraulisk pump, hjullås för det transporterade fordonet.


Vikt710 kg
Dimensioner6498 × 2160 × 598 mm
Antal axlar
Axeltyp
Hjultyp
Lastkapacitet (kg)
Lastningsvinkel (grader)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)