• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PLI27-5521

  • 79 900 kr
Artikelnummer: 125

Det är ett säkert och beprövat sätt att transportera bilen till vilken plats som helst. Med integrerade ramper kan det transporterade fordonet enkelt lastas. Den är lämplig för både personlig (individuell) och helt professionell användning (bilverkstäder, vägassistans).

BILTRANSPORT MED INTEGRERADE RAMPER

Det är den minsta biltransporten med en totalvikt på 2700 kg. Släpvagnen har en tippbar lastyta med integrerade ramper som utgör en infallsvinkel på 12,5 °. Lastytan med ramper är gjorda av perforerat och pressat ark av typen ”LOHR”. Modellen är utrustad med LIGHT SIDE-systemet, som ansvarar för att tippa baklyktorna, som skyddar dem från eventuella skador. Lastytan tiltar av tyngdkraften.

SOLID KONSTRUKTION

Modellens ram och kaross är helt svetsade, vilket påverkar deras styrka och garanterar släpvagnens tillförlitlighet. Strukturen skyddas av varmförzinkning, med vilken stålet får ett skyddande lager som stärker det mot mekanisk skada och korrosion. Lastytan och dragstången på biltransporten är gjorda av ihåliga sektioner, vilket ger styvhet och stabilitet för hela biltransporten och påverkar dess långa livslängd och problemfria drift.

Biltransporten PLI27-5521 har en totalvikt på 2700 kg, därför kan dess lastkapacitet transportera gods som väger upp till 2010 kg med längden upp till 5,5 och bredden upp till 2,01 meter. Biltransporten är utrustad med 2 bromsade axlar.

Lastytan är utrustad med stötdämpare som underlättar lastning och lossning av fordonet. Som tillval kan biltransporten utrustas med en- eller tvåvägshydraulikpump.

UTRUSTNING

Släpvagnen innehåller som standard stödhjul, reservhjul, manuell 1135 kg vinsch, kilar för blockering av släpvagnshjul samt överkörning och parkeringsbromsar. Som tillval kan den också utrustas med golvfyllningar av rifflad aluminiumplatta eller halkskyddsplywood, stötdämpare för axlar, elektrisk vinsch, hydraulisk pump, hjullås för det transporterade fordonet.


Vikt720 kg
Dimensioner7341 × 2366 × 624 mm
Antal axlar
Axeltyp
Hjultyp
Lastkapacitet (kg)
Lastningsvinkel (grader)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)