• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP10-6023

  • 43 560 kr
Artikelnummer: 103

PP10-6023-modellen låter dig lasta båtar som väger upp till 624 kg och har en längd på upp till 6m. Det är en enaxlad bromsad släpvagn.

ENAXLAD BÅTTRAILER

Båttrailer av typen PP10-6023 har ett mycket bra förhållande mellan pris och kvalitét. Den stabila och starka svetsade konstruktionen av stålprofiler med extra ramarmering garanterar släpvagnens hållbarhet. Med detta kommer varje båt att vara säker under transport. Släpvagnens stålelement genomgår en varmförzinkningsprocess, med vilken stålet får en skyddande beläggning som stärker den mot mekanisk skada och korrosion. Därför kan den lätt stå i regnet eller komma ut i vattnet.

SOLID KONSTRUKTION OCH HÅLLBARA LÖSNINGAR

Som standard är släpvagnen utrustad med belysningssystemet light up – fällbara lampor, förhindrar att de skadas med vatten och därmed förlänger deras livslängd. Släpaxlarna har ett WPS-system (Waterproof system), dvs en extra navtätning som skyddar deras lager mot vattenintrång. Detta förlänger avsevärt livslängden på själva lagren, naven och axlarna.

Dessutom har den här modellen möjlighet att justera släpvagnens längd genom ett system med förlängning av bakre lampor med ytterligare 0,9 meter. Med detta kan vi justera längden på den transporterade båten från 5 till 6 meter. För att säkerställa fordonsstabilitet är släpvagnen utrustad med ett axelförflyttningssystem, så kallad glidaxel, som möjliggör val av en bättre tyngdpunkt för den last som transporteras.

I släpvagnen elimineras den bakre stötfångarbalken, vilket gör den mer funktionell i daglig användning. Dess frånvaro möjliggör snabb och problemfri lastning och lossning av båten. En vinsch är till hjälp här, som framgångsrikt kan användas av även den yngsta generationen. För att säkra transporterade båtar kan du använda ett system med rullar och spännband, med vilka båten når sin destination säkert.

Dessutom är den utrustad med ett stödhjul, manuell vinsch med en svängande ändbalk.

UTRUSTNING, PRAKTISKA YTTERLIGARE LÖSNINGAR

STANDARD-utrustning

4 stycken kölrullar,
2 uppsättningar dubbla sidorullar – fram,
2 uppsättningar dubbla sidorullar – bak,
Systemet för att öppna bakre lampor (light up system),
Remvinschen, manuellt manövrerad,
Stödhjul,

Vi låter dig också anpassa funktionaliteten hos ytterligare rullar. Tillåtna ändringar är:

Det enda justerbara sidofästet,
Det dubbla justerbara sidofästet,
Det fyrdubbla justerbara sidofästet,
Det sidoställbara fästet 4 + 4,
Sidofil 120-rullen,
Kölvalsen,
Fästet för kölvalsen.

Obs! För båtar med en konverterad struktur är det ofta nödvändigt med individuella rullinställningar.

Släpvagnen för transport av båtar av modellen PP10-6023 har många extrautrustnings alternativ som kan eftermonteras. Dessa är: extra spännbandsfästen (sats om 4 delar), reservhjul i stål eller lättmetall, reservhjulmontering, trumsköljning, båtstyrningssystem, längsgående gångväg, halkfritt sidosteg, uppsättning LED-baklyktor, stöldskydd, sidoglid på 300 eller 600 mm, justerbara stöd, polyuretan bottenrullar, sidorullar eller spindel samt stötdämpare.

Personer som föredrar släpvagnen i en annan färg än stål kan beställa den lackad svart eller vit.

Vikt376 kg
Dimensioner5991 × 2326 × 1438 mm
Antal axlar
Axeltyp
Dubbel justerbar sidorulle
Hjultyp
Kölrullar
Lastkapacitet (kg)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)