• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP13-6025

  • 35 950 kr
Artikelnummer: 105

Släpvagnen för transport av två vattenskoter är en lösning som särskilt uppskattas av entreprenörer som är involverade i professionell transport av fordon relaterade till vattensporter. Tack vare dess konstruktion och relativt låga vikt är det också möjligt att bekvämt och säkert transportera plattbottna båtar.

Trailer för transport av två vattenskotrar

Släpvagnen för transport av vattenskotrar är utrustad med fyra sidoskydd (2 för varje transporterad vattenskoter) av impregnerat trä täckt med slitstark klädsel.

Denna släpvagn med en totalvikt på 1300 kg, har ett ökat lastutrymme med dimensionerna 3970 × 2540 och kan lastas även med de största vattenskotrarna som finns på marknaden.

De lastade vattenskotrarna placeras och säkras på en solid och stark struktur gjord av svetsade stålprofiler. Släpvagnen skyddas mot korrosion genom varmförzinkning, tack vare vilken stålet får ett skyddande lager som också stärker det mot mekaniska skador. Som tillval kan släpvagnens ram också pulverlackas i svart eller vit.

Lösningar

Som standard är trailern utrustad med LED-lampor i LIGHT UP-systemet (tippar de bakre lamporna), vilket förhindrar skador på skrovet under lastning, och LED-tekniken förlänger deras livslängd. Systemet är enkelt och intuitivt att använda och är en integrerad del av fordonet.

Dessutom är släpaxeln utrustad med WPS (vattentätt system) – ytterligare navtätning, som skyddar lagren mot vattnet. Detta gör det möjligt att förlänga livslängden för lagren, naven och själva axeln.

Standard och extrautrustning

Modellen är som standard utrustad med 4 handtag som gör det möjligt att säkert fästa lasten med spännband. Släpvagnen kan utrustas med ytterligare fyra spännbandsfästen, vilket möjliggör ännu bättre och mer effektiv hakning av vattenskotrarna från varje sida.

Släpvagnen för transport av två vattenskotrar är utrustad med starka skenor (vardera 1950 mm långa) som garanterar en stabil sittplats för den transporterade lasten. Den bakre stötfångarbalken har tagits bort från släpvagnen och släpvagnen är nu mer funktionell vid användning.

Denna modell är utrustad med två manuella remvinschar och justerbara stolpar. Dessutom har den som standard LED-lampor, ett stödhjul, en bogrulle och stålfälgar, storlek R13.

Förutom de vanliga förbättringarna kan släpvagnen utrustas med ett roterande stödhjul, en hjulspärrkil, stötdämpare på axeln med fästen, en mjuk båge, en aluminiumframgång, en extra bottenvals eller lättmetallfälgar.


Vikt306 kg
Dimensioner5952 × 2583 × 998 mm
Antal axlar
Axeltyp
Hjultyp
Lastkapacitet (kg)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)