• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP20-7225

  • 62 900 kr
Artikelnummer: 114

PP20-7225 släpvagnen är en bromsad modell utrustad med två axlar avsedda för transport av tunga båtar. Det låter dig lasta båtar som väger över 1500 kg och har en längd upp till 6,8 m.


Dubbelaxlad båttrailer

Släpkonstruktionen är svetsad av stålprofiler, med ytterligare ramarmering, vilket garanterar fordonets stabilitet och hållbarhet. Med detta kommer varje båt att vara säker under transport. Släpvagnens stålelement genomgår en varmförzinkningsprocess, med vilken stålet får ett skyddande lager som stärker det mot mekanisk skada och korrosion. Därför kan den lätt stå i regnet eller komma ut i vattnet.

Solid konstruktion och smarta lösningar

Som standard är släpvagnen utrustad med belysningssystemet LIGHT-up – tippar baklyktorna, förhindrar dem från att skadas genom inträngning av vatten och förlänger deras livslängd. Släpaxlarna har ett WPS-system (Waterproof system), dvs en extra navtätning som skyddar deras lager mot vattenintrång. Detta förlänger avsevärt livslängden på själva lagren, naven och axlarna.

Dessutom har denna modell möjlighet att justera släpvagnens längd genom ett system med förlängning av bakre lampor med ytterligare 0,9 meter. Med detta kan vi justera längden på den transporterade båten från 5,9 till 6,8 meter. För att säkerställa fordonets stabilitet är släpvagnen utrustad med ett axelrörelsessystem – glidaxel, vilket möjliggör val av ett bättre tyngdpunkt för den last som transporteras.

I släpvagnen elimineras den bakre stötfångarbalken, vilket gör den mer funktionell i vardagen. Dess frånvaro möjliggör snabb och problemfri lastning och lossning av båten För att säkra transporterade båtar använder du ett system med rullar och spännbandsfästen, med vilka båten når sin destination säkert.

Dessutom är den utrustad med ett stödhjul, manuell vinsch med en svängande ändbalk.

Utrustning och ytterliggare lösningar

Släpvagnens standardutrustning:

5 stycken kölbottenrullar,
2 uppsättningar dubbeljusterbara sidorullar,
2 uppsättningar fyrdubbla sidorullar i 4 + 4-systemet, justerbara – bak,
systemet för öppning av baklyktor (tändsystem),
remvinschen, manuellt manövrerad,
4 delar bältesfäste,
stödhjulet,
den mjuka stammen.
Vi tillåter dig också att anpassa funktionerna för ytterligare rullar. Tillåtna ändringar är:

enkelsidarullen med ett fäste (justerbart, svängbart, fi 120),
dubbla sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
fyrdubbla sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
sidorullar i 4 + 4-systemet med ett fäste (justerbart, svängbart, fi 120),
kölvalsen,
fästet för kölvalsen.
Ändringar av inställningarna för hjälprullarna är ibland extremt viktiga, för om båten eller båten har en icke-standardkonstruktion kan det vara nödvändigt med ytterligare skydd (individuellt justerade).

Släpvagnen för transport av båtar av modellen PP20-7223 har många tillval som kan eftermonteras. Dessa är: extra spännbandsfästen (set med 4 delar), reservhjul med fälgar i stål eller lättmetall, reservhjulmontering, trumsköljning, båtstyrningssystem, längsgående gångväg, halksäkra sidosteg, uppsättning LED-baklyktor -stöldskydd, sidoskydd på 300 eller 600 mm, justerbara stöd, polyuretan bottenrullar, sidorullar eller och spindel samt stötdämpare.

Personer som föredrar släpvagnen i en annan färg än stål kan beställa den pulverlackad svart eller vit.

Vikt540 kg
Dimensioner8045 × 2285 × 1478 mm
Antal axlar
Axeltyp
Fyrdubbel justerbar sidor..
Hjultyp
Kölrullar
Lastkapacitet (kg)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)