• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP25-8025

  • 62 900 kr
Artikelnummer: 115

Släpvagnen PP25-8025 är en bromsad modell utrustad med två axlar avsedda för transport av tunga båtar och yachter. Det låter dig lasta båtar som väger upp till 1807 kg och har en längd upp till 7,4 m.

Dubbelaxlad båttrailer

Släpkonstruktionen är svetsad av stålprofiler, med ytterligare ramarmering, vilket garanterar fordonets stabilitet och hållbarhet. Med detta kommer varje båt att vara säker under transport. Släpvagnens stålelement genomgår en varmförzinkningsprocess, med vilken stålet får ett skyddande lager som stärker det mot mekanisk skada och korrosion. Därför kan den lätt stå i regnet eller komma ut i vattnet.

Solid konstruktion och smarta lösningar

Som standard är släpvagnen utrustad med belysningssystemet  LIGHT-UP – tippar baklyktorna, förhindrar dem från att skada genom att översvämmas med vatten och förlänger deras livslängd. Släpaxlarna har ett WPS-system (Waterproof system), dvs en extra navtätning som skyddar deras lager mot vattenintrång. Detta förlänger avsevärt livslängden på själva lagren, naven och axlarna.

Dessutom har denna modell möjlighet att justera släpvagnens längd genom ett system med förlängning av bakre lampor med ytterligare 0,9 meter. Med detta kan vi justera längden på den transporterade båten från 6,5 till 7,4 meter. För att säkerställa fordonets stabilitet är släpvagnen utrustad med ett axelrörelsessystem – glidaxel, vilket möjliggör val av ett bättre tyngdpunkt för den last som transporteras.

I släpvagnen elimineras den bakre stötfångarbalken, vilket gör den mer funktionell i vardagen. Dess frånvaro möjliggör snabb och problemfri lastning och lossning av båten. För att säkra transporterade båtar använder du ett system med rullar och spännbandsfästen, med vilka båten når sin destination säkert.

Dessutom var den utrustad med ett stödhjul, manuell vinsch  och med en svängande ändbalk.

Standardutrustning och praktiska lösningar

Släpvagnens standardutrustning:

5 stycken kölbottenrullar,
4 uppsättningar fyrdubbla sidorullar i ett 4 + 4-system, justerbart bak,
systemet för öppning av baklyktor (LIGHT-UP),
remvinschen, manuellt manövrerad,
4 delar bältesfäste,
stödhjulet,
den mjuka stammen.
Vi tillåter dig också att anpassa funktionerna. Tillåtna ändringar är:

enkelsidarullen med ett fäste (justerbart, svängbart, fi 120),
dubbla sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
fyrdubbla sidorullar med fäste (justerbar, svängbar, fi 120),
sidorullar i 4 + 4-systemet med ett fäste (justerbart, svängbart, fi 120),
kölvalsen,
fästet för kölvalsen.
Ändringar av inställningarna för hjälprullarna är ibland extremt viktiga, för om båten har en icke-standardkonstruktion kan det vara nödvändigt med ytterligare skydd (individuellt justerade).

Släpvagnen för transport av båtar av modellen PP25-8025 har många ytterligare tillval som kan eftermonteras. Dessa är: extra spännbandsfästen (set med 4 delar), reservhjul med fälgar i stål eller lättmetall, reservhjulmontering, trumsköljning, båtstyrningssystem, längsgående gångväg, halksäkra sidosteg, uppsättning LED-baklyktor, anti -stöldskydd, sidoglid på 300 eller 600 mm, justerbara stöd, polyuretan bottenrullar, sidorullar eller och spindel samt stötdämpare.

Personer som föredrar släpvagnen i en annan färg än stål kan beställa den pulverlackad svart eller vit.


Vikt693 kg
Dimensioner8016 × 2526 × 1554 mm
Antal axlar
Axeltyp
Fyrdubbel justerbar sidor..
Hjultyp
Kölrullar
Lastkapacitet (kg)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)