• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

PP75-4816 P/L

  • 16 950 kr
Artikelnummer: 99

TRAILER FÖR TRANSPORTERING AV VATTENSKOTRAR MED GLIDSKENOR, LACKADE

Släpvagnen, modell PP75-4816, för transport av vattenskotrar som är utrustade med glidskenor, kan säkert användas av privatpersoner såväl som företag som arbetar med professionell transport av vattenskotrar – t.ex. för sporttävlingar. Den har en totalvikt på 750 kg. Den kan lastas med vattenskoter eller en liten båt som väger upp till 606 kg, upp till 3712 mm lång och 1574 mm bred.

Det lastade vattenfarkosten placeras och säkras på en solid och stark struktur gjord av svetsade stålprofiler. Släpvagnens främre förstärkning har lutats med 45 grader, vilket minskar risken för att stöta på skrovet när vattenskotern är på släpet. Samtidigt är det möjligt att skruva in en extra kölvals, vilket ytterligare minskar risken för skador på vattenskoterns skrov.

Släpvagnen är skyddad mot korrosion med ett varmförzinkat lager. Modellen finns i en grundversion, galvaniserad och valfri målad i vitt eller svart.

Släpvagnen är som standard utrustad med LED-lampor i LIGHT UP-systemet (tippar de bakre lamporna), vilket förhindrar skador på skrovet vid svävning, och LED-tekniken förlänger deras livslängd. Systemet är enkelt och intuitivt att använda och är en integrerad del av fordonet.

PRAKTISKA LÖSNINGAR

Dessutom är släpaxeln utrustad med WPS (vattentätt system) – ytterligare navtätning, som skyddar lagren mot vattnet. Detta gör det möjligt att förlänga livslängden för lagren, naven och själva axeln.

Modellen är som standard utrustad med 4 handtag som gör det möjligt att säkert fästa lasten med remmar. Släpvagnen kan utrustas med ytterligare 4 hållare, vilket möjliggör ännu bättre och mer effektiv säkring av vattenskotern från varje sida.

Modellen är utrustad med moderna och starka glidskenor som garanterar en stabil plats för den transporterade lasten. Dessutom är det möjligt att justera höjden på glidskenorna, tack vare vilken vi kan välja vattenskoterns bästa läge.

Beroende på tyngdpunkten i släpvagnen kan vi själv justera axelns inriktning i förhållande till ramen. Den bakre stötfångarbalken har tagits bort från släpvagnen och släpvagnen är nu mer funktionell i bruk.

STANDARD OCH YTTERLIGARE UTRUSTNING

Släpvagnen för transport av vattenskotrar är utrustad med en manuell bandvinsch med en justerbar stolpe. Dessutom har den som standard LED-lampor, ett stödhjul, en bogrulle och stålfälgar, storlek R13.

Förutom de vanliga förbättringarna kan släpvagnen utrustas med ett roterande stödhjul, en hjulspärrkil, stötdämpare på axeln, en mjuk båge, en aluminium gångplatta, en extra bottenvals eller lättmetallfälgar.


Vikt 144 kg Dimensioner 4578 × 1574 × 941 mm 

Antal axlar

Axeltyp

Hjultyp

Lastkapacitet (kg)

Lastyta bredd (mm)

Lastyta längd (mm)

Tjänstevikt (kg)

Totaltvikt (kg)