• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

TPM20

  • 62 900 kr
Artikelnummer: 111

Släpvagnen för transport av fordon och maskiner, TPM20-modellen, är en släpvagn med solid konstruktion, som kännetecknas av mindre dimensioner, samtidigt som lastkapaciteten ökar tack vare konstruktionen baserad på två axlar.


EN TRAILER FÖR SÄRSKILDA UPPGIFTER

TPM20-modellen har en totalvikt på 2700 kg. Den kan bära laster upp till 2158 kg, med en längd på cirka 2,7 och en bredd på 1,25 meter. Släpvagnens ram är förstärkt med ett speciellt fackverk och två längsgående delar som utgör en integrerad del av dragstången. En bred ramp med liten infallsvinkel gör att du enkelt kan komma in och hämta lasten från släpvagnen. Dessutom är rampen i sig utrustad med ett oberoende lås som skyddar den mot okontrollerad öppning. På lämmarna till MTP20-modellen finns fästanordningar för spännband, 3 på vardera sida.

SMARTA LÖSNINGAR

Åtkomst till lasten underlättas av speciellt förberedda steg på båda sidor om släpvagnen. Solida handtag som stänger rampen garanterar en hög säkerhet under transport. Golvet är tillverkat av vattentät plywood med en halkfri beläggning.

Hela strukturen är skyddad mot korrosion genom varmförzinkning. Som standardutrustning finns två mekanismer för att stoppa släpvagnen eller säkra det på parkeringen: påskjutsbroms och parkeringsbromsar.

Dessutom kommer kunden som standard att få ett stödhjul, ett reservhjul med montering och kilar för att låsa släpvagnshjulen när de köper släpet. Dessutom kan den eftermonteras med LED-baklyktor.

Dimensioner4556 × 1864 × 1895 mm
Antal axlar
Axeltyp
Hjultyp
Lastkapacitet (kg)
Lastningsvinkel (grader)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)