• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

TPM27

  • 65 900 kr
Artikelnummer: 116

Släpvagnen för transport av fordon och maskiner, TPM27-modellen, är en släpvagn med en solid konstruktion, som kännetecknas av medelstora dimensioner, samtidigt som lastkapaciteten ökar tack vare konstruktionen baserad på två axlar.

En släpvagn för speciella uppgifter

TPM27-modellen har en totalvikt på 2700 kg. Den kan bära laster upp till 2020 kg, med en längd på cirka 3,1 och en bredd på 1,6 meter. Släpvagnens ram är förstärkt med ett speciellt fackverk och två längsgående delar som utgör en integrerad del av dragstången. En bred ramp med liten infallsvinkel gör att du enkelt kan komma in och hämta lasten från släpvagnen. Dessutom är rampen i sig utrustad med ett oberoende lås som skyddar den mot okontrollerad öppning. På golvet i TPM27-modellen finns fästanordningar för spännband, 4 på varje sida.

SMARTA LÖSNINGAR

Åtkomst till lasten underlättas av speciellt förberedda steg på båda sidor om släpvagnen. Solida handtag som stänger rampen garanterar en hög säkerhet under transport. Golvet är tillverkat av vattentät plywood med en halkfri beläggning.

Hela strukturen är skyddad mot korrosion genom varmförzinkning. Som standardutrustning finns två mekanismer för att stoppa släpvagnen eller säkra det på parkeringen: påskjutsbroms och parkeringsbromsar.

Dessutom kommer kunden som standard att få ett stödhjul, ett reservhjul med montering och kilar för att låsa släpvagnshjulen när de köper släpet. Dessutom kan den eftermonteras med LED-baklyktor.


Vikt680 kg
Dimensioner5100 × 2150 × 1940 mm
Antal axlar
Axeltyp
Hjultyp
Lastkapacitet (kg)
Lastningsvinkel (grader)
Lastyta bredd (mm)
Lastyta längd (mm)
Tjänstevikt (kg)
Totaltvikt (kg)