• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

HYTT TILL UFORCE 550/800

  • 44 900 kr
Artikelnummer: BW16-0001

När regnet kommer och kylan smyger på är det inte fel att skydda dig och din UTV med denna gedigna hytt specialanpassad för UFORCE 550/800. Hytten är fullutrustad och uppfyller högsta säkerhet, hållbarhet och funktion. Tillverkad i Europa med en god tillverkningsprecision och enkel montering.

Hytten är standardutrustad med bland annat vindrutetorkare, spolare samt en kupévärmare. Kupévärmaren har 3 olika fläktlägen och motverkar frost inuti hytten samtidigt som det ger ett behagligt kupéklimat. Framrutan till UFORCE har dessutom dubbla defrostermunstycken för enkel avvisning av frostad ruta.

Vindrutan är fullt öppningsbar och tillverkad i tåligt säkerhetsglas medan bakrutan består av tålig transparant UV skyddad polykarbonat. Taket är tillverkad i pulverlackerad stål för gedigen hållbarhet. Takets insida är klädd med en ljuddämpande isolering för behagligare ljud vid körning.

Sidodörren består av en 5 mm hårdbelagd transparant polykarbonat monterad på en kraftig pulverlackerad stålram. Dörren har ett öppningsbart fönster i glas både på förar- och passagerarsidan. Sidodörren är låsbar och har en öppningsvinkel på 180 grader för enkel i- och urstigning och hålls kvar i öppet läge tills man stänger. Dörren är enkel att ta bort med lyftbara gångjärn.  

Monteringskostnad tillkommer

  • VINDRUTETORKARE MED SPOLARE
  • KUPÉVÄRMARE
  • DEFROSTER
  • LÅSBAR SIDODÖRR