• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

HYTT TILL ZFORCE 550/800/1000

  • 44 900 kr
Artikelnummer: BW16-0020

Låt inte kyligare väder påverka hur mycket du kör med din ZFORCE. Den fulländade hytten till ZFORCE håller dig varm både längs vägen och ute i skogen. Varje hytt är fullutrustad och uppfyller högsta säkerhet, hållbarhet och funktion. Hytten är tillverkad i Europa med en god tillverkningsprecision och monteras enkelt.

Hytten är standardutrustad med bland annat vindrutetorkare och spolare samt en kupévärmare. Kupévärmaren har 3 olika fläktlägen och motverkar frost inuti hytten samtidigt som det ger ett behagligt kupéklimat.

Vindrutan är fullt öppningsbar och tillverkad i tåligt säkerhetsglas medan bakrutan består av tålig transparant UV skyddad polykarbonat.

Taket är tillverkad i formad metall med svart pulverlack för en grym hållbarhet. Takets insida är klädd med en ljuddämpande isolering för behaglig körning.

Sidodörren består av en 5 mm hårdbelagd transparant polykarbonat monterad på en kraftig pulverlackerad stålram. Dörren har ett öppningsbart fönster i glas både på förar- och passagerarsidan. Sidodörren är låsbar och har en öppningsvinkel på 180 grader för enkel i- och urstigning och hålls kvar i öppet läge tills man stänger. Dörren är enkel att ta bort med lyftbara gångjärn.

Monteringskostnad tillkommer

  • VINDRUTETORKARE MED SPOLARE
  • KUPÉVÄRMARE
  • DEFROSTER
  • LÅSBAR SIDODÖRR