• Vi levererar fraktfritt
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Få först betala sen / Räntefri avbetalning

HYDRALISK PLOG 150CM

  • 12 900 kr
Artikelnummer: PB-150-HYD

Gör snöplogningen till ett rent nöje med en hydraulisk plog till din ATV eller UTV. Här får du en gedigen och funktionell plog med bekväma justeringar. Plogen används med fördel för snöplogning men är även effektiv vid förskjutning av sand, lättare jord med mera.

Med den elhydrauliska arbetscylindern och den befintliga vinschen på din ATV/UTV justerar du både plogbladets vinkel och höjd direkt från förarsätet. Detta gör att du snabbt, effektivt och bekvämt kan utföra ditt arbete utan att behöva lämna maskinen. Glidskorna är även justerbara för att kunna anpassa arbetshöjden till underlaget. Dämpande fjädrar förhindrar skador vid kollision av uppstickande hinder från marken.

Plogen är tillverkad i pulverlackerad stål med vändbart skrapstål som gör att plogen kan hålla en skarp kant längre. Den böjda designen av bladet gör dessutom att snö och annat material lätt faller av bladet.

Denna plog är 150 cm bred men finns även i 180 cm. I paketet ingår plog, vinschrelä, mmp cylinder, fäste till cylinder och kontroll med montering på styret.

  • ARBETSVINKELJUSTERING DIREKT VIA STYRET
  • HÖJ- OCH SÄNKBAR VIA VINSCHEN
  • VÄNDBART SKRAPSTÅL